Οργανωμένες ξεναγήσεις

Ξενάγηση στο Κέντρο Πληροφόρησης

Η επίσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης μπορεί να συνδυαστεί με οργανωμένες ξεναγήσεις που πραγματοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης Ολύμπου με τους διπλωματούχους Ξεναγούς του στο Κέντρο Πληροφόρησης. Το πρόγραμμα της ξενάγησης διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των συμμετεχόντων, τον χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους οι επισκέπτες, και τα ειδικά ενδιαφέροντα τους. Απαραίτητη η προσυνεννόηση με τον Φορέα στο 23520 83000 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-16:00).

Ξεναγήσεις μαθητών / φοιτητών

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου υλοποιεί προγράμματα περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ξεναγήσεων με συνοδεία εξειδικευμένου Ξεναγού Εθνικών Δρυμών σε μαθητές προσχολικής, πρωτοβάθμιας, και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές στο εντυπωσιακό και ολοκαίνουργιο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου. Για ραντεβού για ξενάγηση γκρουπ μαθητών και φοιτητών με ξεναγό του Φορέα, επικοινωνήστε μαζί μας στο: 23520 83000  (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-16:00).

Ξεναγήσεις ενηλίκων

Για να κάνετε κράτηση  για ξενάγηση γκρουπ ενηλίκων στο Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου με Ξεναγό Εθνικών Δρυμών του Φορέα Διαχείρισης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του Φορέα: 23520 83000  (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-16:00).